Začetek oratorija, vpis otrok k verouku in prijavnica ter začasni urnik

Dragi bratje in sestre,

v tem tednu začenjamo oratorij. V župnijskih prostorih se bo vsak dan zbiralo okoli 100 otrok in animatorjev, kar je več kot prejšnja leta in to kljub temu, da oratorij istočasno poteka tudi v Stični. Dobrodošla je tudi podpora s kakšnimi dobrotami za malico.

Če kdo otroka  še ni prijavil, lahko to stori tudi še v nedeljo ali na začetku oratorija.

Od ponedeljka do srede je v času oratorija, zlasti ob prihodu in zaključku oratorijskega dne, prijava za letošnji verouk. Ker bo nekaj sprememb v programu in katehetski ekipi, je nujno, da otroka prijavite do vključno srede, 23. avgusta, da vemo s kakšnimi skupinami razpolagamo.

Podrobnosti so na župnijski spletni strani in na povezavi prijavnica >> in urnik verouka >>.

Prva veroučna srečanja bodo od 13. septembra naprej, KDP od 21. septembra, skavtsko leto pa se začne z oktobrom.

Poleg nedelj lepo vabljeni k bogoslužju 8. septembra, na praznik Marijinega rojstva. Pred mašo se bodo otroci srečali s svojimi novimi katehistinjami, razen udeleženci KDP in pri maši sodelovali v vzdušju oratorija.

Konec avgusta in nekaj dni v septembru med tednom ne bo sv. maš v Ivančni Gorici (več v mašni nameni). Mašni nameni bodo oznanjeni in opravljeni v Stični.

Želim vam lep zaključek poletja in pogumen vstop v nove izzive ob začetku pastoralnega, katehetskega in šolskega leta 2023/24.

Obilje blagoslova in lep pozdrav,

župnik Jurij