ORATORIJ 2023 – vabilo + prijavnica

Bliža se poletje, s tem pa tudi pričetek oratorija, torej tedna, ki bo ob zanimivi zgodbi, domiselnih delavnicah in zabavnih igrah združil otroke in animatorje.

Letošnji oratorij bo v Ivančni Gorici potekal od 21. do 25. avgusta 2022. Osrednja oseba oratorija bo domišljijski lik HOBIT BILBO, ki ga je ustvaril pisatelj Tolkien. V zgodbi bomo tako spremljali preprostega dečka, ki se na povabilo čarodeja Gandalfa pridruži veliki pustolovščini druščine škratov. Skupaj bodo morali na poti premagati številne ovire in težave. Hobita Bilba bomo spremljali na poti od zapečkarja do junaka. Videli bomo, kako najprej z odporom sprejme svojo poklicanost, nato pa se preko dotikov Božje previdnosti in svoje lastne vztrajnosti gradi v srčnosti in zraste v neslutenega junaka. Geslo letošnjega oratorija se tako glasi »STOPI NA POT«, na katero animatorji že sedaj vabimo prav vse otroke. Da bomo junaka Bilba na tej poti skupaj spoznali, ste VSI OTROCI VLJUDNO VABLJENI, da se udeležite letošnjega oratorija. Pridite, animatorji vas že nestrpno pričakujemo!

Prijava na oratorij bo mogoča s prijavnico, ki jo najdete na stalnem mestu pod korom v cerkvi ali spodaj v mailu. Udeležbo lahko sporočite tudi na oratorijski gmail (oratorij.ivancnagorica@gmail.com) ali pa na telefonsko številko voditeljice (Lara Miklavčič) oz. sovoditeljice (Lucija Struna). Vsi kontaktni podatki so zapisani tudi na prijavnicah.

Animatorji Župnije Ivančna Gorica srčno upamo, da se vidimo in otrokom popestrimo teden dni počitnic!

PRIJAVNICA IN VEČ INFORMACIJ

DRAGI STARŠI!

Zahvaljujemo se Vam, ker nam boste tudi v letošnjem letu v času oratorija zaupali svoje otroke. Zanje bo, kot vsako leto, skrbelo veliko mladih animatorjev. Že zdaj  pripravljamo program in se izobražujemo, da bomo vašim otrokom polepšali teden med počitnicami. Prosimo, da spodbudite otroke, da bodo izpolnjeno prijavnico oddali v župnišče ali zakristijo DO NEDELJE, 13. AVGUSTA, saj bomo le tako lahko pripravili dovolj materiala in vsega potrebnega za uspešno izveden oratorij. Skupaj z izpolnjeno prijavnico naj otroci oddajo tudi PRIPOROČEN prispevek, ki znaša na enega udeleženca 12€. V primeru, da iz iste družine prihajata 2 otroka, znaša prispevek 18€ (za oba skupaj), če pa iz iste družine prihajajo trije otroci pa prispevek za vse 3 skupaj znaša 24€. Če si vaš otrok želi na oratorij in nimate sredstev za plačilo prispevka vas VLJUDNO PROSIMO, da se zglasite pri voditeljici Oratorija in bomo uredili, da bo tudi vaš otrok lahko preživel lep teden s svojimi vrstniki.

                                              ANIMATORJI 🙂