ORATORIJ 2022 – vabilo + prijavnica

Vroči poletni dnevi so naznanili začetek poletja, s tem pa se bliža tudi pričetek oratorija. Vesel, sproščujoč, poučen, seveda pa zabaven teden, ki med seboj združuje predvsem otroke in animatorje. Ta bo v Ivančni Gorici letos potekal od 22. do 26. avgusta 2022.

Osrednja oseba Oratorija 2022 je sv. IGNACIJ LOJOLSKI, ustanovitelj jezuitov. Ignacij iz Lojole je bil mladenič, željan vojaške kariere in slave. A po poškodbi je vedno bolj odkrival, da je božja slava pomembnejša od tiste, ki mu jo je prineslo vojskovanje. V letu 2021/22 obhajamo Ignacijevo 500. obletnico spreobrnjenja, zato se tudi geslo letošnjega oratorija glasi »ZA BOŽJO SLAVO«. Da bomo tega pogumnega mladeniča podrobneje spoznali in se naučili, da je z božjo pomočjo mogoče prav vse, ste vsi otroci vljudno vabljeni, da se udeležite letošnjega oratorija. Pridite, animatorji vas že nestrpno pričakujemo!

Prijava na oratorij bo mogoča s prijavnico >>, ki jo najdete na stalnem mestu pod korom v cerkvi ali pa na spletni strani Župnije Ivančna Gorica. Udeležbo lahko sporočite tudi na oratorijski gmail (oratorij.ivancnagorica@gmail.com) ali pa na telefonsko številko voditeljice (Lara Miklavčič: 051 725 250) oz. sovoditeljice (Lucija Struna: 041 593 005).

Novost letošnjega oratorija so tudi majice za otroke. Prispevek za majico je 3,5 €. V spodaj pripeti prilogi obkrožite, ali jo želite naročiti. Izpolnjen obrazec prinesite oziroma pošljite zraven izpolnjene oratorijske prijavnice.

DRAGI STARŠI!

Zahvaljujemo se Vam, ker nam boste tudi v letošnjem letu v času oratorija zaupali svoje otroke. Zanje bo, kot vsako leto, skrbelo veliko mladih animatorjev. Že zdaj  pripravljamo program in se izobražujemo, da bomo vašim otrokom polepšali teden med počitnicami. Prosimo, da spodbudite otroke, da bodo izpolnjeno prijavnico oddali v župnišče ali zakristijo DO NEDELJE 14. AVGUSTA, saj bomo le tako lahko pripravili dovolj materiala in vsega potrebnega za uspešno izveden oratorij. Skupaj z izpolnjeno prijavnico naj otroci oddajo tudi PRIPOROČEN prispevek, ki znaša na enega udeleženca 14 €. V primeru, da iz iste družine prihajata 2 otroka, znaša prispevek 20 € (za oba skupaj), če pa iz iste družine prihajajo trije otroci pa prispevek za vse 3 skupaj znaša 26 €. Če si vaš otrok želi na oratorij in nimate sredstev za plačilo prispevka vas VLJUDNO PROSIMO, da se zglasite pri voditeljici Oratorija in bomo uredili, da bo tudi vaš otrok lahko preživel lep teden s svojimi vrstniki.