3. VELIKONOČNA NEDELJA – prenos svete maše

Posnetek prenosa svete maše, ki smo jo prenašali ob 10h iz naše cerkve Svetega Jožefa, si lahko pogledate spodaj.

Spodaj pa pošiljam še nekaj gradiva za 3. velikonočno nedeljo:

Družinsko molitveno bogoslužje >>

Nagovor ob Božji besedi >>

Gradivo za 1. triletje >>

Gradivo za 2. triletje >>

Gradivo za 3. triletje >>

OZNANILA ZA ZAČETEK MAJA 2020

  1. maja, na praznik sv. Jožefa delavca, ki je tudi naš zavetnik in bo začetek šmarnične pobožnosti, bo ob 10. uri prenos sv. maše iz naše cerkve. To je tudi prvi petek in bomo v duhu in molitvi še posebej povezani tudi z našimi bolnimi in starejšimi, ki tudi sicer redno ne morejo v cerkev, v času korona epidemije pa jih duhovniki niti ne smemo obiskati.
  2. maja bi imeli celodnevno češčenje SRT, če bi bili v običajnih razmerah, kajti prva nedelja v maju je za nas žegnanjska, saj je bila na prvo nedeljo v maju posvečena naša cerkev. Letos bo med 10. in 11. uro prenos molitve iz naše kapele. Takrat se nam lahko vsi pridružite preko ekranov. Seveda pa ste kot posmezniki ali družine vedno dobrodošli za vsaj kratek postanek tudi v naši cerkvi. Še posebej v vikendu, ki je pred nami, in je za našo župnijo prazničen. Ne bo še možno potovati, v cerkvi ali kapeli pa je zelo, zelo varno, ker je velika verjetnost, da boste sami.
  3. maja bi imeli žegnanje in letos tudi srečanje gasliskih društev ob godu sv. Florjana. Ob 10. uri bo prenos prazničnega bogoslužja. Mogoče takrat že lahko povemo kaj več, kako bo z letošnjimi šmarnicami in tudi sicer z našimi bogoslužji.