2. POSTNA NEDELJA, 25. februar, 2024

  • V ponedeljek je ob 19.30 Bibilična skupina.
  • V sredo bo pričevalslki večer zakoncev Barbare in Matija Obolnar. Naslov je: Bog – najina prva pomoč. Govorila bosta o tem, kako sva njun odnos in zakon ter kasneje družinsko življenje začela z neštetimi pričakovanji in občutkom, da je vse v njunih rokah. Da sta sama glavna šoferja, ki narekujeva tempo in smer. Preko mnogih, tudi težkih, preizkušenj, sta počasi zaslutila, da je v slehernem trenutku z njima Bog, ki potrpežljivo čaka, da se obrneta nanj. Krmilo najune ladje sta prepustila Njemu, sama pa se vsak dan posebej trudita korektno živeti njune vloge ter izpolnjevati življenjske naloge. Večer za pare in starše in pare, ki vstopajo ona skupno življensko pot. Ker ne gre za predavanje, ampak za pričevanje, bo večer gotovo dobrodošla spodbuda vsakemu paru na skupni poti. V sredo, 28. februarja ob 19.00 v pevski sobi.
  • Petek je prvi v mesecu. Skavti odhajajo na zimovanje. Pri nas pa bo utelešenje današnjega evangelija. Jezusova belina v evharistični navzočnosti med nami za adoracijo. Ob 19.00 ne bo križevega pota, ker se bomo ob Jezusovi daritvi za nas mudili v adoraciji, med katero bomo prvič skupaj prepevali rožni venec Božjega usmiljenja.
  • V petek bo po adoraciji tudi srečanje prve zakonske skupine.
  • Bralci beril se vpišite v razpored za marec in april. Spletna povezava: urlc.net/bralci (tudi na na kiosku). Tisti pa, ki še niste na seznamu, sporočite svojo prpravljenost g. župniku ali gospe Maji Čeligoj, tel. : 031 230 772.