3. VELIKONOČNA NEDELJA, 14. april, 2024

OZNANILA

  • Začenjamo teden molitve za nove duhovne poklice. Pod geslom, Prosite Gospoda žetve, bomo vsak dan med sv. mašo poslušali nagovore in skupaj molili za veliko potrebo cerkve. V petek se nam pridruži tudi eden od bogoslovcev, ki prihaja na pastoralni vikend. V nedeljo se nam bo tudi predstavil.
  • V torek, 16. 4. s pričetkom ob 20h bo Jožefov večer z gostom patrom Brankom Cestnikom. Spregovoril bo o aktualnih temah. Ko tuje velja več kot domače, ko nas hočejo prepričati o obstoju 60+ spolov, ko je krava kriva za podnebne spremembe in nas uvajajo v hranjenje z umetnim mesom ter žuželkami in ko smo na pragu 3. svetovne vojne – kaj naj stori kristjan? Kristjan je dolžan ostati in delovati kot bitje razuma, vere in upanja.
  • V petek bo ob 19.30 bogoslovec tudi gost mladinskega večera. Zato lepo vabljeni vsi mladi, saj bo večer gotovo zanimiv in koristen.
  • V soboto, 20. aprila, bo na Brezjah srečanje družin ljubljanske nadškofije pod geslom »Vzemi Boga zares!«. Po uvodnem slavljenju v čast Mariji bodo skavti vodili program za otroke, najstnike bosta nagovorila s. Ana Šuštar in Bernard Rožman, starše pa Aleš Čerin. Srečanje se zaključi s sv. mašo ob 16. uri, ki jo bo daroval nadškof Zore. Vabljeni torej na Brezje to soboto ob 14. uri.
  • Danes teden bo ob 10. uri družinska maša. Sicer pa pobhajamo nedeljo Dobrega Pastirja, ko bo tudi sklep tedna molitve za duhovne poklice.
  • Ker pa je to tretja nedelja v mesecu, lepo vabljeni tudi k nabirki za župnijo. Pripravljamo se na obnovo kupole cerkve.