2. ADVENTNA NEDELJA, 4. december, 2022

OZNANILA

  • V torek, 6. decembra bo na svoj god naše otroke obiskal sv. Miklaž. V cerkvi se zberemo ob 16.30, kjer bomo priča nekaj prizorom iz nebes, kjer se sv. Petru in angelom zgodi velika zadrega, ki pa se le srečno konča. Če je na Miklavža kdo pozabil, se še lahko oglasi.
  • V četrtek je slovesni praznik Brezmadežnega spočetja Device Marije. Lepo vabljeni k bogoslužju ob 18.30 uri. Po sv. maši bo redna seja ŽPS.
  • V petek, 9. decembra bo ob 20. uri (ne ob 19.30) v naši cerkvi ADORACIJA. Na čaščenju Jezusa v Najsvtejšem Zakramentu bodo z nami tudi mladi iz ostalih župnij naše dekanije (od Škofljice in Grosuplja do Stične in Šentvida). Čaščenje je seveda namenjenjo najprej vsem nam iz župnije, brez izjeme. Zato dobrodošli! Med nami bodo v tem času med 8. in 9. uro zvečer za sv. spoved na razpolago dekanijski duhovniki. Spovedovanj med nedeljskimi mašami praktično ne bo več, ker je pomanjkanje duhovnikov – tudi v nedeljo pred božičem ne. Zato je petkov večer čudovita adventna priložnost.
  • Danes teden bo 3. adventna nedelja, nedelja veselja. Ob 9.uri bo v pevski sobi zbor vseh, ki bodo letos kot koledniki odšli po domovih oznaniti veselo novico o Jezusovem rojstvu, hkrati pa bodo zbirali tudi darove za naše misijonarje.