Oznanila

24. NEDELJA MED LETOM

(15. september 2019)

 

  • ·V torek ob 17h začne s pevskimi vajami otroški zbor.
  • ·V torek je tudi prva redna seja ŽPS v letošnjem pastoralnem letu.
  • ·V sredo še ne bo rednega verouka, saj prenovljeni prostori še ne bodo povsem na red. Zato velja naslednje: Starši in otroci 3., 4. in 5. razreda imate skupno srečanje s katehistinjo in župnikom ob 17. uri. Starši 1., 2. in 6. razreda, ki imajo sicer verouk ob sredah, pa lepo vabljeni k čiščenju prostorov od 16. ure naprej. V četrtek starši in otroci KDP v času kateheze pomagate pri postavljanju atrija. 7. in 8. razred ima verouk.
  • ·V četrtek je srečanje zakonske skupine.
  • ·V petek, pred vseslovenskim srečanjem mladine, bo pri nas prenočilo okoli 150 mladih, ki bodo šli v Stično peš ali s kolesi. V cerkev ta pozni večer lepo vabljeni tudi vsi mladi po letih in srcu iz naše župnije. Ob 22.30 bo zanimivo pričevanje vere in nato adoracija – čaščenje Jezusa v Zakramentu ljubezni. V Stično pa poleg mladincev in zadnjih birmancev lepo vabljeni v soboto tudi bodoči birmanci iz 7. in 8. razreda.
  • ·Mladinsko in polno življenja bo tudi nedeljsko bogoslužje ob 10. uri. Igral bo ansambel Dominik, ki letos obhaja že 30 letnico obstoja in pripravljajo jubilejni koncert. Za izvedbo le tega pa bodo veseli tudi naših darov.
  • ·Vse to in še več lahko preberete tudi v Krmarju, kjer je predstavljena še druga ponudba, kjer se bomo lahko srečevali drug z drugim in z Bogom.
  • ·V župnijskem listu je tudi kratko poročilo o prejemu relikvije prvega reda sv. Janeza Pavla II, nam tako dragega papeža, s katerim smo 27 let živeli Cerkev. Čez dober mesec, ko bo vesoljna Cerkev obhajala njegov god, bi relikvijo radi namestili v cerkev ob sliko svetnika, ki bi jo narisal akademski slikar Tomaž Perko, ki je ustvaril tudi preostale podobe v cerkvi. V ta namen lahko v zahvalo in priprošnjo velikemu papežu Janezu Pavlu II. tudi darujete za nabavo slike in okvirja. Do takrat bo relikvija v kapeli, kjer jo na oltarju lahko počastite že danes.
  • ·Hvala za današnjo nabirko, ki bo vsaj delno krila obnovo učilnic in postavitev povsem novih sanitarnih prostorov v gornjem nadstropju.
You are here
Sprejmem pikotke za to spletno stran.

EU Cookie Directive Module Information