Oznanila

33. NEDELJA MED LETOM 

(17. november 2019)

 

  • Hvala za današnjo nabirko, hvala v imenu vseh, ki imamo župnijo radi.
  • Ta teden je teden zaporov.
  • Jutri je srečanje Jožefin.
  • V torek ob 19. uri prvi letošnji pričevalski ZAKON večer z naslovom: "Plavava proti toku današnjega časa". Z nami bosta delila izkušnje Tomaž in Milena Petan: »Odgovorno starševstvo je za naju klic po zaupanju, zvestobi, vztrajnosti in ljubezni. Štirje otroci nama dajejo obilo priložnosti za rast in vsakodnevno preverjanje: sem prav odreagiral, sem vztrajal na pravem stališču, kaj je bistveno, kje lahko popustim, koliko smiselno dovoljevati sodobne tehnične možnosti v življenjih otrok, kaj preti mojemu otroku, vzgajam prav. Kako to delava midva?«
  • V četrtek, 21.novembra bo ob 20h prvo srečanje za novo zakonsko skupino. Glede na odmevnost morda zastavimo celo z dvema. Več o pomenu srečevanj v zakonski skupini lahko preberete v Krmarju. Dobrodošli, ne glede na starost. Če kdo pozna koga, ki bi ga morda zanimala zakonska skupina, ga lepo povabite na prvo srečanje. To je eden od načinov druženja v Cerkvi na slovenskem, kjer število udeležencev raste iz leta v leto.
  • V četrtek pa lepo vabljeni od 8. ure naprej v dvorano pod cerkvijo, kjer bo izdelovanje adventnih venčkov.
  • V petek goduje sv. Cecilija, zavetnica cerkvene glasbe. Zato se ob tej priložnosti v svojem imenu in v imenu vseh, ki se zbiramo pri naših bogoslužjih, zahvaljujem vsem, ki žrtvujete svoj čas in moči za lepo petje in igranje. Bog naj vas podpira in da korajže še ostalim, da bi se vključili v sebi primerno obliko sodelovanja za lepoto bogoslužja.
  • Danes teden bo zadnja nedelja cerkvenega leta in slovesni praznik Kristusa Kralja vesoljstva. Med sv. mašo ob 10. uri se nam bo predstavila nova generacija naših birmank in birmancev. Pod korom bodo njihova imena na listih, ki jih boste lahko žrebali za duhovno botrstvo – zavezo, da boste za prav tega dekleta ali fanta posebej molili.
You are here
Sprejmem pikotke za to spletno stran.

EU Cookie Directive Module Information